Budu plakat v dešti

Budu plakat v dešti

Anotace: I já mám svou hrdost

Už Tě nikdy neuvidím.
Mé zlomené srdce mě ničí.
Mám svou hrdost a vím jak skrýt,
všechno mé trápení a bolest.
Budu plakat v dešti.

Když si počkám na bouřlivé nebe,
nerozeznáš déšť od slz z mých očí.
Nikdy se nedovíš, že Tě pořád ještě miluji,
přestože mi zůstal jen zármutek.
Budu plakat v dešti.

Proudy deště padají z nebe,
nikdy s sebou nevezmou mé neštěstí.
Ale od té doby, co nejsme spolu,
modlím se za špatné počasí.
Abych mohla skrýt ty slzy, chci, abys je nikdy neviděl.

Jednou, až přestanu plakat.
Budu se usmívat a procházet se ve slunci.
Možná jsem blázen.
Ale přesto potom, milí
nikdy neuslyšíš mé nářky.
Budu plakat v dešti.

Ale od té doby, co nejsme spolu,
modlím se za špatné počasí.
Abych mohla skrýt ty slzy, chci, abys je nikdy neviděl.

Jednou, až přestanu plakat.
Budu se usmívat a procházet se ve slunci.
Možná jsem blázen.
Ale přesto potom, milí
nikdy neuslyšíš mé nářky.
Budu plakat v dešti.
Autor Cassandra, 19.03.2008
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí