Pomíjivá hra

Pomíjivá hra

Anotace: Jedna z nejsmutnějších částí mého života.Asi to nepochopíte, ale ti , kteří mě znají asi vědí o kom ta básen je.Omlouvám se že vás jí zatěžuji ale ona dokonale vystihuje moje pocity.Pojednává o osobě, která mi byla velice blízká.Byla...

Jak přijde život na svět
tak přišla jsi ty sem
nevím kde jsi
nevím co říci mám
Snad jen...že vzpomínám
vždy jsi byla daleko
avšak ted dál pobýváš
žiješ vlastně život svůj?
Život to byl pouze náš
vzpomínáš?
Když jsem byla u tebe
čas patřil jen nám
Život je jen pomíjivá hra
ve dvou se dá lépe hrát
Bojím se já jenom říct
že tebe s jménem z pohádky
vzala si a nedá nám
paní, které Smrt já říkávám
Autor Trinaja, 21.03.2008
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Dedillope, WhiteSkull, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí