Slza

Slza

Anotace: Krátká básen, která vznikla někdy o půlnoci Štědrého večera :-)) Doufám že se bude líbit. Ps:Ten poslední rým je takovej výkřik do tmy :-) nevěděla jsem jak ho tam zařadit.

Na tváři mé
co výraz dnes postrádá
se objevil zvláštní jev
kapka co prý slanou chut má

Na líci ona zůstala stát
tak krásná
jako polární zář
tak krásná
jako paprsek slunce jež dopadl na tvou tvář

Jak se říká této kapce ztracených snů?
Jaké jméno ona nosit má?
Je krásná jako úsměv tvůj
který nikdy nebyl pro pohled můj

Už vím, slza
Autor Trinaja, 21.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, fuu, Dračičák, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí