Smutná vláda tohoto světa......

Smutná vláda tohoto světa......

Anotace: Svět je takový jaký si ho my lidé utváříme.....

Po světě koluje
pár smutných otázek
a život maluje
krvavý obrázek
jedním tahem

nakreslil naději a sestru svobodu
schoulené na zemi
pro mnoho důvodů
spoutal je mřížemi
jenž hlídá stráž

střeží je cínoví vojáčci
co zůstali prokletí
z trhavin panáčci
a střelba do dětí
teď vládne světěm...
Autor Nola77, 11.07.2005
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ošklivá.. ne ta básen, ale bezsoucitnost, dnešního světa

10.06.2006 16:30:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí