Malá ,naivně hrůzám světa nevědomá

Malá ,naivně hrůzám světa nevědomá

Anotace: ...není to klasicky smutný...ale smutný v tom že těhlech lidí co se mění kůli postavení ostaních

Malá ,naivně hrůzám světa nevědomá

Nepatřím do toho dle těla
Jsem ještě malá
Toulám se já dívenka zvědavá.
Nemám tě milovat
Prý nemám se tě dotýkat.

Malá holčička nezbedná
Chci být zapomenuta
Z duše vymetena

Ležím si tak v trávě
A čučím do nebe-sním o říši kouzel.
Malá dívenka naivní.
K pravdám světa zaslepená.

Tam v mých snech mi trpaslíci šeptají do ouška.
V říši kouzel ,jsem princezna
-na bílém koni.
Tady ve skutečném světě jsem ošklivka.
Naivní prý bláhová.
Děvče přestaň ,už snít o princeznách.
Vždyť žiješ tady.Na zemi.O bílém koni si nech snít…
Už nebuď naivní-Buď dospělá…

Tak stávám se dospělou.
Svět hnedkom v jiných barvách vidím.
Jsou smutné-šedivé…
Autor Yukki, 23.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Šerák, blue, NikitaNikaT., Simísek, Aangela
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čím si starší... tím víc se chováš jako dítě:)...

25.03.2008 08:22:00 | Šerák

ač dospělá jednou jistě budeš
svůj svět si s sebou vzít můžeš...

...prý jsme dětmi na věky :)

24.03.2008 12:15:00 | blue

V dospělosti, teprvně náastávají ty "pravé" starosti ...

24.03.2008 09:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí