Můj věčný boj prohra a...

Můj věčný boj prohra a...

Anotace: mám strach že se věci nezmění, že já je nedokážu změnit a nikdy nezačnu normalně žít:-((už nevěřím

Zdají se nemožné
normální věci.
Být takovou jakou sem nyní-
děkuji nechci.

Vnitřní hlas říká:
Máš navíc
tak dokaž že si jiná
udělej vše
co je v tvých silách.

Ta hrozná závislost
ničí mi život
a přitom by stačilo
málo a vše by se mohlo změnit.
Tak moc mi na tom záleží
ale zlý duch nademnou
vždy zvítězí

Jak ho mám porazit
jak se mám smát
když takový život není o ničem
proč se umím jen trápit
proč nedokážu bojovat???

Jsem zlá
jsem slabá
a za to co se mi děje
si můžu sama.

Než pochopím
že mám věci ve svých rukou
třeba už bude pozdě
a to co se zdálo nemožné
už budoucností nebude.
Autor Dedillope, 24.03.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zvláštní, ale nejtěžší ze všeho je mít rád sám sebe i se všemi chybami. Ale teprve až člověk přijme sám sebe, tak se mu uleví. Držím palečky. Nebojuj se sebou a měj se ráda :-)

24.03.2008 17:35:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí