Zapiju žal vodou...z kohoutku

Zapiju žal vodou...z kohoutku

Anotace: Pro moje lásky

Ty moje touhy
mě jednou budou stát život...

asi začnu stavět vlastní vzdušný zámky
-za deště-
Mezitím,co si mě ti,
jimž jsem nechtěla ublížit,
/alespoň ne víc než sobě/
pojmenují Děvkou..

A ty máš rád tohle počasí
a já to vím...

Bílé růže se dávají na hroby,
když ještě nejsi smířený

A ty čekáš
a já to vím...

Nejspíš nebudu za pár let dělat
vlastnímu svědomí
a modrookým blondýnkám
žárlivé scény,
až je potkám ve tvém náručí

A ty to víš
a mně je to líto...

Ale jestli uslyším
na druhém konci telefonu
místo tvého
její hlas...
...asi si vážně hodím mašli

za všechny tři

A nezůstávej-chci být sama
Autor ztracená, 25.03.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej si panáka :o) a nenechávej svou lásku blondýnkám v náručí... a mašle?Snad na pomlázku pěkně uvázat mašličku ale házet si mašli kvůli klukovi.... pchhh koukni kolik jich je kolem...jeden za to nestojí:o)

25.03.2008 17:13:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí