Únava pro každý nový den

Únava pro každý nový den

Anotace: jj je mi líp...fakt

V určitých oblastech jsi ty tak jak
Se přetáčíš
V skulinkách se ukrýváš
Tak jako se vysmíváš
Když obrátit se nemůžeš..
Radši dopředu se plazit jen
Než přiznat že již nemáš sil
A obrátit se nemůžeš..

Je to lehké tak jako
Rozbít střepy poztrácené
Ze vzteku
Ze vzteku bít se..

Hodiny vyseknout
Smutku poklonu
A proklínat sebe

Jednou ti dám odpověď
Jak na to
Jak to skončit
Teď
Jen promluvím
Ani nemrkneš

Protože stane se to
Tam kde nejsi
Tam kde není tvá řeč
I kdyby stalo se
Tady a teď…
Autor DIDADA, 25.03.2008
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Simísek, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty pocity...z toho ční=)

25.03.2008 17:09:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí