*NAPOSLED*

*NAPOSLED*

Anotace: *******Zapomenout zapomenout- to se řekne lehce, ale moje srdce zapomenout nechce*******

*
*
Vzpomínám na to dobré,
jen to hezké chci si uchovat.
Říkal jsi:
rozmysli si to dobře
abys nemusela litovat!
Ne že bych litovala
ale slabé chvilky mám
když na nás dva vzpomínám.
Tak mi nevykládej,
že vidím jenom zlo
ale lituj, že bylo to to
co mě od tebe odvedlo.
*
*
Nechci se k tobě vrátit ,však svírá mě touha pouhá-
zbytek citů, jež k tobě mé srdce chová..
*
*
Vše zlé se mi mlží a pokryl to tvrdý led,
chtěla bych být ted s tebou ještě-
Naposled...
*
Chtěla bych být v tvém náručí, a to právě ted,
kéž mohla bych cítit tvůj dech na mých rtech- Naposled...
*
Toužím vzít tě za ruku a obejmnout
cítit tvé teplo na zádech
jedenkrát a to -
Naposled...
*
Chci ještě slyšet pár tvých něžných vět
uslyšet tvůj hlas a políbit tě -
Naposled...
*
Ještě se dotkknout tvých vlasů
cítit jejich vůni,
zažít tu vášeň
co obletěla s námi svět
v tom krátkém okamžiku
být s tebou -
Naposled...
*
Jenomže "naposled " už dávno bylo
a tobě se zhroutil kvůli
naší lásce svět.
*
*
A na to co bylo--- nejde zapomnět...
Autor Dedillope, 25.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, Mráček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí