Takovou mě znáš...

Takovou mě znáš...

Anotace: experimentuji se smutkem

Na stole popelník,
jmen plný seznam
a chvíle soužení
„Takovou tě neznám…“
/nechci znát/

Čas-ten si odnese
vzpomínky
už napořád

„Takovou tě neznám
-jinou tě nechci znát…“

Zahraji divadlo
Pro něj a pro tebe
Ale jen před ním budu tančit…

Tebe přece miluji
ty mě přece znáš…takovou mě znáš…
Autor ztracená, 26.03.2008
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Danah, saddova, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí