Nechci běžet s tebou

Nechci běžet s tebou

Anotace: ...a nakonec ti uteču

Slyším jak voláš, brní to ve mně
Uháním ulicí všechno je ve tmě
Jsem bílou skvrnou, velkou jak jehně
Cítím tvůj dech, pak dotkneš se jemně

Přenášíš na mě mokro a chlad
Držíš mě pevně, seš za to rád
Běžíme dál až uvidím sklad
Za bednou jablk spí krutý had

Až bude proudit jed v tvých žilách
Budu už zase v plných svých silách
Budu mít za sebou těch pár mil
Nebudu vědět, že jsi kdy žil
Autor eery, 26.03.2008
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Dedillope, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí