Kde to všechno je?

Kde to všechno je?

Anotace: kam se vytratilo kouzlo?

Kam se kouzlo vytratilo?
Bylo tu někdy nějaké?
Už ani nevím, co to je,
když krása okamžiku obejme mě.

Nyní je vše tak stejné,
nemastné, neslané,
jednobarevné a nijaké.

Kam se to všechno podělo?
Vrátí se to ke mě ještě někdy?
Chci svoje srdce zpět!
Protože bez něj neumím napsat ani báseň.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.03.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí