Nostalgie

Nostalgie

Anotace: Nevím..

Kdo mě schová v náruči své,
ve stínu lamp v noci mdlé.
Kdo mi pomáhá vytvářet slzy,
utopí moře - pozdě je brzy!

Kdo našeptává, když ticho mlčí,
po stěnách dešťů naděje prší.
Zrnko naděje slyší vlků vití,
do očí padá, bojí se lidí!

Moje přání,
Tvoje přání,
spletu s nití,
už nás nikdo nechytí!

Na tvých rtech stále žije nostalgie,
já už vím…
Autor Ette, 28.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Ahorria, Norlein, excited, Simísek, Jasmine8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

30.03.2008 12:19:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí