Nemohu již dál...

Nemohu již dál...

Anotace: Všem posílám lásku a pohlazení - nad lásku opravdu není...mám vás ráda...

Život se mi smál,
můj milý to prospal.
Nemohu již dál,
jdu skončit, už ses usmál?

Ano, usmál, těší Tě bolest má,
cítím se hrozně, jsem nevinná.
Ale ano, mám vinu na smrti své,
píši tu pocity, je to smutné.

Vím, jsou to asi nesmyslné verše,
prostě píši a je to snad dobře.
Je mi zle a nemohu již dál,
ať se mi život tak nevysmál...

Krvácí mé tělo i duše,
nechci již peklo zkoušet.
Nemohu již dál jíti,
nech mě v poklidu zbíti.

Mě fyzická bolest neskolí,
ta vždy dobře přebolí.
Ale ta psychická, ta neustane,
o smrti mluvit nepřestane...
Autor toužím.jít.dál, 29.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Someday, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zlatíško moje...víš co jsem Ti slíbila....drž se.....:-*

29.03.2008 10:16:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí