Pro někoho jiného...

Pro někoho jiného...

Anotace: den za dnem...už je to rok

Diskuse o masturbaci
z nebe na Zem
spadlí ptáci
...šest stop hledej mě pod zemí

"Popřeješ bejvalce k narozeninám?"

/naivita versus pasivita/

sáhni mi na duši-cítíš mráz po těle?
zasměj se statečně
-vždyť je to veselé...
Autor ztracená, 29.03.2008
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: verunča, Psavec, jedam, Simísek, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí