Vzkaz

Vzkaz

Anotace: jen mě něco hodně silně zasáhlo a ten název se vlastně ani nehodí...

Jsi tak nevinný,
Tvoje vůně mě všude provází,
Kradmý dotek a mizím,
Hledáš viníka té husí kůže,
Vidíš mě?

Nechci Ti říct pravdu, ale…
Proč teď mě opouštíš?
Neutíkej…
Nejsem zrůda,
jen jsem se zamiloval,
Tvoje oči doprovází moje nebe,
Začíná z něj pršet,
Jeho slzy leptají mi kůži
A na zem dopadá naše krev
Z budoucnosti.

A já Tě jen miloval,
Miluju,
Vítr šeptá mi do vlasů
Tvůj hlas,
Kterého se tolik bojím
A má pro mě vzkaz,
Ať v Tebe věřím
Stejně silně,
Jako Ty ve mě nevěříš.

Až procitneš,
Budu navždy čekat
V Tvých živých snech

Autor fuu, 29.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: páááááááá, pejrak, Detektor, STIMPRE, Traci, whiolet, Simísek, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc nádherně skládáš...:)...krása to číst:)

24.06.2008 16:05:00 | Detektor

Krása...

31.03.2008 12:34:00 | whiolet

Ať v Tebe věřím
Stejně silně,
Jako Ty ve mě nevěříš.

....:-*

30.03.2008 14:13:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí