jen tak

jen tak

Anotace: ....

Ztrácím půdu pod nohama,
propadám se nevím kam.
Životem dál půjdu sama,
či někdo na mě čeká tam?
Padám .. vstávám... nedaří se...
na dně se zas ocitám.
Život mi dal tvrdou ránu,
nevím, za co pykat mám...
Bez lásky a pohlazení,
po světě teď klopýtám...
V koutku duše tajné přání,
že svou lásku zas potkám...
Autor zena, 31.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, Roger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žít svůj život…opravdu, opravdu žít…

07.04.2008 11:35:00 | kouzelníček

člověk padá a vstává snad celý život-aspoň mě to tak připadá

01.04.2008 08:20:00 | igniss

jen tak.. dál.. "

31.03.2008 16:53:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí