Zapomenutá..

Zapomenutá..

Anotace: ...

Jak prach na přehlížené stěně,
jak zbytek oběda sžírán krysami..
Prostá slůvka uvízla na ústní pěně,
já a deprese sme zůstaly samy.
Zapomenuté hluboko pod povrchem,
likvidujem jedna druhou...
Autor Trophy, 01.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí