Hejna rudých motýlů

Hejna rudých motýlů

Anotace: shovívavost...

Střelím se do hlavy

hejna rudých motýlů
pomilují se v letu
Padat budou k zemi
od soumraku do svítání...

jako jména

A Holčička se zeptá,
co znamená ležatá osmička v kalendáři

Místo odpovědi dostane definici červené barvy

...takovou menší teorii relativity
Autor ztracená, 02.04.2008
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, fuu, chicacheca, puostě Uadek, verunča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stejně jako tvůj nick si v tomhle úryvku "ztracená"
Nemá to váhu,nemá to,to ono,ten nápad.

14.04.2008 21:25:00 | Red Bull

Nádherné... Supertip!

03.04.2008 22:45:00 | puostě Uadek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí