Hra s depresí

Hra s depresí

Anotace: ...

Hra

Deprese je zhoubný hráč
Esa v rukávech skrývá
Zavři oči nebo se mrač
Když na tebe zakývá

Skleniček pár a doutníček
Mysl odešla sama, neplatila
„Mariáš, kanastu, pokříček?“
Kývla a hned rozdávala

Hloupé výčitky ona vzala
To jsi prý nechtěla, víš.
Depka vyhrála, tys to vzdala
Tohle nikdy nespravíš

Když ráno v hospodě nahá
Probouzíš se netušíc
Jak tě budou bolet záda
Přes bolest růže nevidíš

To slzy po kartách kanou
Které mezi střepy leží
Ukájíš se touhou plannou
Že vše se jednou vyřeší
Autor Želwice, 03.04.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na Tvůj věk je to, myslím, hodně dobré, jen by to chtělo nabrat pozitivnější směr

23.05.2008 16:39:00 | Rolnička

Přeju ti,aby ta touha po ukončení nebyla planá :)

05.04.2008 20:17:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí