Život vracím na reklamaci

Život vracím na reklamaci

Anotace: ****************-----(((-_-)))-----***************** třeba někdo pochopí

(mé pravé já)

Život před sebou-
prožitý dávno.
Vzpomínka prolétá hlavou-
kolik zla se za pár let stalo.

Má smysl žít?
Až opustím tento svět
nebude mě mrzet že jsem žila?

Já ale toužím se dostat tam,
kde bych za pár let byla.

Všechno se zdá býti zlé
a ono je.
pravdu říká ten kdo ví že lže?

Ty kdo život jsi mi dal
vem si jej zpět já o nej nežádal.

(anděl života)

Slzy řítí se s vodopády
proč život nenávidíš
když jiní by za něj všechno dali?

(mé pravé já)

odpovídá:
Můj milý brachu
jak vypadá cesta po které jsme šli?

(anděl života)

Stejně jak ta, po které půjdete-
je plná slz a strachu z beznaděje.

(mé pravé já)

Tak sem se pousmál
že neleží na níc nic
pro co by se dalo jít dál.

(anděl smrti)

A tak už věky věků
smutné písně zpívají ptáci
o životě člověka, který by ten svůj-
nejraděj vrátil na reklamaci.
Jen ideály a hodnoty dobra lidí,
kteří opustli tento svět
jsou i nadále slyšet
a zůstávají v srdcích
mnoha lidí živé.
Autor Dedillope, 04.04.2008
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Solitary Angel, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice smutný zpěv světu.. však každý se ocitá v situaci, kdy skrz ulehčení si teskně šeptne do ticha. A to (doufám) i přesto, že ví o krásách života. Proto zaujala mě tvá báseň*

10.05.2008 15:33:00 | Mlžný přízrak

pravda odkaz je silný ale ti co žijí dále mohou odkozy zanechávyt stále, kdežto ti co odkaz zanechají ve svém posledním utrpení, niž nikdy nikomu dalšímu nedají znamení, že je proč tu být

04.04.2008 22:33:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí