Nenávidím se za lásku

Nenávidím se za lásku

Anotace: proč se jen srdci nedá poroučet

Nenávidím se, že jsem ti uvěřil.
Bolest ničí mě, že jsem se ti svěřil.
Chci se zničit, že jsem tobě srdce dal.
Musím trpět, že jsem miloval.

A tvá láska, falešnou byla.
Proto mě nenaplnila.
A lživá tvá slova byla.
Jinak by jsi neutekla.

A tvůj cit tak slabý byl.
A já jenom pro něj žil.
Tak táhni z mojí hlavy, přestaň už rušit moje spaní.
Když nevážíš si mého srdce, mých rtů ani mojich dlaní.

Za každé objetí, za každé políbení,
Trpím nyní tak, jak největší je utrpení.
Ty jsi ta, která vyhrála a já ten co prohrál
Existuje vůnbec láska, má cenu jít dál?

Bez lásky se přeci nedá žít.
A já už nemám, proč dál jít.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.04.2008
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, elevan, Jasmine8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=:'(

28.02.2009 16:22:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí