Věřil jsem

Věřil jsem

Věřil jsem, že tak nádherný cit
Nemůže se nikdy rozmělnit
Snažil jsem se ti lásku dát
Spíš jsem se měl o srdce bát

Tolikrát jsem s tebou byl
jen abych tě radostí naplnil
Tolikrát jsi se mnou byla
jen abys mě opustila?

Tvůj cit se ke mě změnil,
ale tak to nemuselo být
Kdybys do mě nahlédla
mohli bychom spolu žít

Není v tobě pochopení takže ani láska
Moje srdce byla příliš velká sázka

A kdybych čas vrátit směl
Tak ne tam, kdy jsem se ti otevřel
Vrátil bych ho mnohem dál,
Někam před to, než jsem tě znal.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je sviňa :)

05.04.2008 17:37:00 | agman

Moc hezky... a uplne ti rozumim:-( Nekdy je to tezky, ale zivot jde dal...

05.04.2008 10:52:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí