Obvinění křivé

Obvinění křivé

Anotace: ..........

Do každodenního dění,
spadá křivé obvinění.

Kdo si myslel, že nic takového není,
tak prožívá asi pouze jenom snění!

Být terčem posměchu, či narážek,
nikdo nechce být příjemce vícero urážek!

Snad se v roce nenajde den,
prosím ať je tu aspoň jeden,

den bez toho abych musel čelit,
tvým názorům co se všecko musím stmelit.

Ne, tohle je asi uzavřený kruh
a já sem jenom pouhý dobrodruh.

Který ze zrcadla žárlivosti,
vykopal díry, spíš propasti.

Které teď jsou mezi námi,
když s roztaženými nohami,

jsi a v obětí je někdo cizí,
tvoje láska ke mne mizí,

z žárlivosti a obviňování už nic nezbylo,
jen rosa, jménem smutek je to co mé tělo pokrylo.
Autor Noční bolest, 05.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí