Polibky sněhu

Polibky sněhu

Anotace: ..koukali jste se někdy z okna když padá sníh?

Ploužím se ztichlou ulicí
zoufale zírám nebi do tváře
sněží a já vidím teprv teď
co Boží hněv dokáže

Vločky snášejí se lehce k zemi
některé padají mi rychle do očí
nejsou to vločky, není to sníh..
je to anděl- křídla,vlasy, obočí...

Mladý anděl, rozpustilý,
co způsobil Boží hněv
po kouskách teď padá k zemi
ty vločky jsou jeho krev.

Že sníh je něco mnohem víc
už dávno já jsem věděla.
Vločka spadla, neroztála...
...mrtvá duše anděla.
Autor Solitary Angel, 05.04.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: jiljovský, kokeš od pana krbce, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mě vážně okouzlilo! A to tu nepíšu každej den. Tady cítím opravdu nadání. Jojooj, tohle mi dneska vážně sedlo :)

13.04.2008 00:26:00 | kokeš od pana krbce

čoveče, tak já už ted vím, proč nemám ráda sníh!!
:-)
Moc hezky je to napsano, skvely obraty a je takova sic smutna,ale povedena...

05.04.2008 22:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí