Per et post

Per et post

Anotace: Jaké je to být někým druhým...

Za závojem
chvějících se řas
a slanem zřítelnic
je údolí, kam nelze vstoupit
bez drásání
bez povzdechu
s mapou v ruce
neznalý sepentýn
a křivolakých strání

Zbloudil jsem
a ve své ztracenosti spokojen
nechci se vrátit
přes mlhu skutečnosti zpět
k začátkům i hořkým koncům

Zabydlen v rozšířených zornicí
dívat se na svět
mohu
jen chvíli

Tvýma očima
Autor SophieGreen, 08.04.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem si to představil a je mi kouzelně k zbláznění

09.04.2008 13:09:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí