Jeřabiny

Jeřabiny

Anotace: Občas si říkám, proč svět není černo-bílý..

Hudba utichá, Ty odcházíš,
na sněhobílém koberci zůstala jen
skvrna od vína.

Obláček cigaretového dýmu, drobky z bábovky,
prázdná krabička od léků,
dívenka mladičká, usíná.

S korálky na zápěstí, s prázdným pohledem,
se zoufalou touhou po Tvých očích,
už je neuvidí.

Jen pár slov napsaných rtěnkou,
v koupelně na zrcadle,
a jeden kartáček chybí.

Zlatavý paprsek slunce,
dopadá na kuličky jeřabin,
být tak zase malou holkou, vrátit čas..
Autor Lenie, 08.04.2008
Přečteno 333x
Tipy 16
Poslední tipující: 6thSun, Iva Borecká, teranosaur, Holis, Myrja, Chancer, anaH, Bíša, Morgenstern, jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň.

27.10.2008 22:36:00 | Iva Borecká

hmmm, korálky na zápěstí...ST!

12.10.2008 21:48:00 | teranosaur

smutná a ... nádherná ST

12.08.2008 22:34:00 | Myrja

Krásné zpracování ;-)

Ale já jsem rád, že to je promíchané, že není jen černá a bílá!
Uznej - televize barevná musí být lepší než černobílá, ne? :-)

12.08.2008 18:07:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí