Z chaosu chaos vzniká

Z chaosu chaos vzniká

Anotace: ...

Jak se píše v jisté knize:
nebylo nic, jen prázdno a chaos -
tak asi takové mám v hlavě vize -
žádné slovo, myšlenka ani znalost.

Nevím, co bylo, co je a co bude...
snad ani nežiji se svým životem.
Rudě vidím oblaka, i hvězdy jsou rudé
a nemohu jít za tím, co je za plotem.

Těmito stavy tlím zde na místě,
bez odvahy a revolty hlady zmírám
v deštivých lesích, sám ve své samotě -
s patologickou flegamticky-nihilistickou melancholií.
Autor Žiťa, 09.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, Psavec, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí