Už jen krok

Už jen krok

Anotace: ale kam? Do pekla, do ráje, do nebe, tak kam? Já nevím... A vy?

Samota a smutek jsou jako hrob
Co vykopal jsi mi ty sám, živote
Do pekla už jenom krok
Po dřevěných pilotech

V ruce svírám tu Tvou
Hledím do zrcadla, kde vidím dívku bláhovou
Oči plné slz místo snů
Zbývá jen chvíle do konce mých dnů

Tak neostýchej se a ber co chceš
Život je hnus a jedna velká lež
Objímám Tvé tělo, Tebe
Skrz slzy hledím na letní nebe

Tvé rty snesli se na ty mé
V posledním polibku nechme je spojené
Však do pekla už jen krok mi zbývá
V uších zní mi píseň tklivá

Tak neopouštěj mě, prosím
Samoty se v hloubi duše děsím
Drž mne za ruku až budu odcházet
Chci se nechat Tvým pohledem provázet
Tak drž mou ruku v té své
Chci až do konce vidět Tvé oči překrásné
Autor Santinan Black, 09.04.2008
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: soufla, Azazen, Gracia, Rikitan, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaný, bavilo mě to číst.

23.04.2008 12:55:00 | Darkened.Skye.

Dobrá báseň. Líbí se mi její melancholická linka, připomíná mi mé současné poblouznění.

10.04.2008 18:06:00 | Rikitan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí