Ublížení

Ublížení

Anotace: Nikdy nedovolte, aby se vám staré strašné vzpomínky a zkušenosti vrátily ze zapomění do živé paměti...

Smutek se krade po špičkách,
do mysli stéká mi v kapičkách.
Blíží se ke mně, jak ty ses blížil,
Do té doby, než´s mi ublížil.

Víš vůbec, co se ve mně děje?
Jak jen to studí, jak jen to zebe…
Neuvědomil sis asi,
že bolest mi způsobíš na dlouhé časy.

Omluvou to nespravíš,
ale to nejspíš moc dobře víš.
Neměl jsi mi vyčítat,
že nechtěla jsem ti o tom povídat.

Proč jsi nepočkal, až ti to řeknu sama?
Proč vytvořil jsi tuto vysokou stěnu mezi náma?
Tu stěnu jen tak a za den nezboříš
a slovo „promiň“ teď nepomůže, jak správně tušíš.

Ty vzpomínky bolí víc než bolívaly,
Jakoby se mi hlasitěji než dřív vysmívaly.
Vystoupily zase ze zapomnění
a na život mi opět pohled mění.

Nečekej, že se nic mezi námi nemění,
bude trvat, než tohle vejde v zapomnění.
Nevím, kdy se to vrátí do normálu,
otevřel´s mi ránu a hodil mi do ní soli skálu.

Musíš počkat, než jako dřív ti budu věřit,
než problémy své ti budu moci opět svěřit.
Než se budu moci podívat do očí tvých,
protože způsobil jsi návrat slz do očí mých…
Autor Laivindia, 09.04.2008
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Rbb, jedam, Traci, Wyrda, Azazen, Katka de Krho, astina
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezká zpověď..:o))..bez těch smajlíků

10.04.2008 16:11:00 | Traci

Úžasně napsané... a krutě pravdivé... Nejlepší by bylo podobné vzpomínky vymazat...

10.04.2008 13:02:00 | Wyrda

Stvořil jsem bolest, tak jako pokaždé se stává,
blázen je kdo se druhých neobává.
Vím, že omluva nepomůže, proto se omlouvat nebudu,
vždyť jsem Ti říkal, že vkládáš svou důvěru v pobudu.
Ublížil jsem Ti, vím...
proto teď sbohem vyslovím...

10.04.2008 09:08:00 | Azazen

Smutná báseň, ale opravdu dobře napsaná. Řekla bych, že máš navíc podobný styl psaní jako já.

09.04.2008 23:59:00 | Katka de Krho

mrazivě pravdivé, čarovně vyslovené :)

09.04.2008 20:48:00 | astina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí