Pro ní

Pro ní

Anotace: další patetická báseň o mé nenaplněné lásce

Byla jsi mým světem, s tebou vrátily se sny.
Byla jsi mým nebem, krásné byly naše dny.
Stala ses mým rájem, chtěl jsem v tobě žít.
Stala ses mým peklem, nechci už se dál smažit.

Byla jsi mou hvězdou, za nejtemnějších nocí.
Byla jsi mou nadějí, v beznadějných situacích.
Byla jsi mou kytičkou, mezi hromadami plevelu.
Byla jsi mým vrahem, umírám v tvém povelu.

Protože tvá láska už není a má žije
Protože mé srdce pro tebe jen bije.

Bylas mojí láskou, pro mě nejdůležitější.
Na celém světě jsi jen ty ta nejlepší.
Ale ty jsi to tak neviděla, víru jsi v nás ztratila.
Na mě ti už nesešlo, tak moc jsi mě trápila.

A já jen jednu věc úplně jisto jistě vím,
že to já ti nelhal a sliby tobě dodržím.
___________________________________________

A nevím, proč ji stále miluji,
když vím, že mi za to nestojí.
A nevím, proč stále umírám,
že v náruči ji nesvírám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 09.04.2008
Přečteno 386x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Princezna.Smutněnka, dream in emptiness, slečna Nefertiti, Martas1985, fuu, Butterfly-effect, elevan, Mary.Cocaine, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zoufalá, ale srdcem psaná...*:)

01.05.2011 09:03:00 | PIPSQUEAK

Drž se! Někdy není jiná možnost než zapomenout. Nádherná báseň! ST!

03.12.2009 23:06:00 | PPetrushka

smuté a krutě pravdivé :(

10.04.2008 12:56:00 | Wyrda

Já zase umírám, protože nikdo v náručí nedrží mě... Je to fakt k naštvání, a připadá mi to nespravedlivé :-(
Básnička je krásná a upřímná.

10.04.2008 06:54:00 | Ariella13

smutny, ale fakt moc hezky, od srdce napsany...drzim pesti, aby bylo lip...

09.04.2008 20:54:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí