Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Jedna taková trošku depresivní...

Kolik stačí? Trocha cti!
Trocha cti a přesvědčení,
že jiná cesta už tu není.

Kolik času? Vteřina, dvě!
Vteřina, dvě a všecno přejde
když jinak už to tady nejde.

Kolik síly? Trocha? Více!
Trocha,více...krok co chybí,
když život ti už nic neslíbí.

Kolik bázně? Hodně slz!
Hodně slz a tolik strachu,
vždyť každý náboj má dost prachu...

Kolik lásky? Všechna byla!
Všechna byla, žádná není
Tolik bolí zabíjení!
Autor Nazgulll, 10.04.2008
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: llimi, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, ano.. líbí *

10.04.2008 13:02:00 | svědomí v bezvědomí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí