Znám

Znám

Anotace: neberte to zase až tak vážně..snad až na tu poslední sloku:-(

Znám spoustu rovnic, vztahů, vět.
Znám zákony fyziky.
Titulů mám celkem pět
a mluvím sedmi jazyky.

Přečetl jsem spousty děl,
Homérovu Iliadu.
Vím, co autor říci chtěl.
Umím najít verše vadu.
Znám skutky slavných předků.
Vím jak žili lidé prostí.
Znám vlastnosti drti ledku
i stáří dinosauřích kostí.

Vím kde hledat všechna města.
Znám názvy kerných pohoří.
Vím kam vede ptáků cesta
a kam táhnou úhoři.

Vím proč všechno tohle znám,
až mě z toho zebe.
Proto marně zas se ptám:
„Poznám někdy sebe?“
Autor emi-lee, 11.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: ewon, Bůchví..., Solitary Angel, Linda Etschyick, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře vypointované.

11.04.2008 14:42:00 | CorrimsonTom

Myslím, že dílko dobře zpracované, všecko ale bohužel nevíme, neznáme ...

11.04.2008 14:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí