Špatné ráno

Špatné ráno

Anotace: jenom jedno z mnoha

Ráno, když se probudím.
tak úzkost mě hned svírá.
Asi když po nocích sním,
tak mou duši něco sžírá.

A když otevřu své oči,
do dalšího prázdného dne.
Tak něco se ve mě divně točí
a smutek na mě ve chvíli dopadne.

A i když se mi nechce vstát,
tak zase musím.
A i když se začínám všeho bát
tak dál jít zkusím,
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.04.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkoušej

11.04.2008 23:33:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí