Chci pochopit...

Chci pochopit...

Anotace: ...prostě chci

Žiletkou v ruce
otvírám žílu
nemůžu žít
už nemám sílu

Nechápu proč zrovna já
proč zrovna já tu musím být
chci pochopit, proč nežiju
proč nemůžu přestat snít

Nechápu jak jsem mohla
žít s duší tak rozervanou
se svou písní samotářskou
bez lidí a sama, stranou

Chci pochopit proč
ač zdravá uvnitř umírám.
Chci pochopit, proč se budím
a vím, že zase nedýchám.

Chci pochopit, Bože, prosím!
Jak bych takhle mohla žít...
Prosím Bože, odpověz mi...
nebo mě nech v klidu hnít
Autor Solitary Angel, 12.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: mauvais-ange, jiljovský, Charibeja, bez nápadu na přezdívku..., Lylča, fuu, Ťépa, její alter ego, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, smutná báseň.

25.04.2008 22:49:00 | Charibeja

---rozumím---

12.04.2008 15:36:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí