Sus Dei

Sus Dei

Anotace: ...

Číst Shakespeara s chipsy,
s Kantem ve výčepu u rumu…
S plným břichem žít si,
vždy mít po ruce korunu.

Satanužel to znám…

Plnit svou nicotu kousavou
prázdnými frázemi o pokroku
a chlubit se chytráckou rozpravou,
že vláda padne do dne a do roku.

To také, Alláhu, znám…

Přes tu bídu snažit se více,
víc nahrabat pod sebe, ještě víc…
A pak vše řídit z křesla, sedíce…
A pak… a pak zemřít a nemít nic.

Perune, to znám též…

Po smrti obhajovat svou duši,
že nemohla lépe žít, že to nešlo.
O lásce totiž nikdo nic netušil…
A tak se kolektivně z cesty sešlo…

…jak v zástupu nevidomých beránků…

Znám to, lásko, znám…
Autor Žiťa, 12.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Simísek, Flamy, WAYWARD, trrtrr, Traci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-kolektivně se z cesty sešlo-
***

12.04.2008 20:25:00 | Simísek

...povedené.

12.04.2008 18:51:00 | WAYWARD

Výbornej nápad, ale tak trošku ryhclokvaška. Mně se to líbí!!! Churry

12.04.2008 18:19:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí