Osamělá

Osamělá

Anotace: Můj pocit

Osamělá

Jako kapka deště na poušti,
jako úsvit, co mě opouští.
Jako vrba mezi modříny,
jako rodák mezi cizími.

Tak smutno je mi teď,
osiřel mi celý svět.
Sama v místnosti černo černé,
co má dělat srdce věrné.
Autor seherzada, 19.07.2005
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí