Na jaře podzim

Na jaře podzim

Anotace: ...

Jaro, v němž padá má víra,
jak když na podzim padává listí,
naděje ve štěstí zmírá,
že milovat mohla, až pozdě zjistí.

Vykvetl se sněženkami
můj pád do náručí beznaděje,
jak loď obklopena krami
je mé srdce mezi tím, co se děje.

Když duše čeká na druhou,
bez které je její bytí smrtí,
pak nemůže, než psát tuhou
pro ni, neboť v samotě i vzduch škrtí.
Autor Žiťa, 12.04.2008
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co říct?píšeš krásně..

12.04.2008 21:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí