Tak prázdná

Tak prázdná

Anotace: Všechno je OK...ale i tak mi něco chybí :(

Jsem tak prázdná

a sama i když s tebou

jako by všichni zemřeli

a mě tu nechali němou.

S utlumenými smysly

hledám jak naplnit den

marné jsou mé cíle

vše je jen dětinský sen

o velkém podiu

a zvuku drásajícím srdce...

chci tak moc...chci!!!

ale mému osudu se nechce...

A tak tu sedím

a myslím na tvé zrady

sama bez své kytary

jen s ničím co je všude tady

Kéž bych ztratila paměť

a mohla vše jiné udělat

nebýt tak blbá jak doteď

a pomstít se...nedělat anděla!

Jenže já to neumím... :(
Autor Nessy, 12.04.2008
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, bez nápadu na přezdívku..., just me, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí