Chci a taky ,že jdu....!!!

Chci a taky ,že jdu....!!!

Anotace: odcházím

Balím si tašky
A hážu do nich -
všechnu tu nenávist
přetvářku a svoje sny
Chci pryč
Chci odejít
A už se sem, nikdy nevrátit
Tak už nepros – je pozdě
Tak stůj
řekla si:
„Pojď a bud jenom můj“

- Už musím -

/měj se/
Autor llucinka886, 13.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, Woski, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spousta emocí a žádnej rozum ... je to krásný, ale děsivý. Churry

13.04.2008 17:05:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí