Lži, které sis vždy nalhávala

Lži, které sis vždy nalhávala

Anotace: o tom, že jsi z ledu

Vždy taková jsi nebyla,
dřív srdce mé jsi plnila.
To jen tvůj vlastní strach a obavy
do končin zouflaství nás zahnaly.

Copak nikdy jsi na mě neviděla,
že šťastným jsi mě dělala?
Ty jsi taky dost víry neměla
a mě to tolik vyčetla.

Vždy nebyla jsi ledová,
cítil jsem to z tebe.
V tobě je láska ukrytá,
jsi jak hvězdné nebe.

To nebe se na mě zamračilo
a do smutku mě odsoudilo.

Ale když nemůžu mít tebe, tak kdo tu je,
aby v tobě lásku probudil?
A když nemůžu mít tebe, tak kdo tu je,
aby tvoje srdce oživil?

Jednou pochopíš, že jak já, jen trpíš,
uvidíš, že takhle se žít nedá.
Tvoje srdce se zase jednou probudí,
a milovat tě donutí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.04.2008
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Ariella13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí