Imaginární svět

Imaginární svět

Anotace: teprve po smrti se dovime co znamená žít

Neboj už mnohé nezbývá
Možná pár dní
Ležíš při zemi jak nejníže to jde
A za okamžik se rozední

Zítřky se v temnotách mlží
Přestaly existovat
Jak pár odporných lží
Které se nemohly pravdou stát

Hmota už není co bývala
Myšlenky ztatili význam
Boj spousta lidí prohrála
Když zjistili je život je pouhý klam

Netrap se ve světě falešném
Vždyt na ničem nezáleží
Ty nejsi v těle svém
A realita není skutečností
Autor Dedillope, 14.04.2008
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Mlžný přízrak, NikitaNikaT., Psavec, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy si přeju, aby realita byla snem a naopak ... ale vždycky je to tak ...jak má :o(

15.04.2008 07:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí