Hoře.. a sladký..hořkosladký.. či jenom hoře?

Hoře.. a sladký..hořkosladký.. či jenom hoře?

Anotace: téměř se to nerýmuje, je to o jednom člověku, co klame tělem, co špitá si s dušemi šelem, o člověku, který nechápe a pochopit nechce, o někom, komu slovo "rozumět" je mnohem více než "poslouchat" o někom, jenž jeho "dar" ničí, o mě...

Už mě to nebaví, špitám si potají
tiše si v koutku vzlykám,
však já jsem ten šašek, co ostatní pobaví,
ale kdo se zastaví, aby si všiml masky mé, skryté na pohled, tak jasné v zrak?
Člověk již nestaví, utíkám časem,
má zsinalá tvář mluví zábavným hlasem,
pro jiné,
jak oblažení hrdla, víno,
pro mě,
jak na rakvi víko,
ostatní, všichni, obdivují blázna, co potácí se v smrt,
na tváři úsměv zamrzlý a na rukou... Železné provazy.
Autor Charentan, 16.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G., Frosty28, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za myšlenku

30.04.2010 15:20:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí