Pověz mi prosím..

Pověz mi prosím..

Anotace: ..prostě se toho teď hodně děje a já to nezvládam..

Hvězdy..
- Ty na nebi..
Jsou:
Krásné..
Třpytivé..
Tajemné..
Hvězdy..
- V tvých očích..
Jsou:
Nejasné..
Lhostejné..
Chladné..

Každou noc,
kdy nemůžu
spát..
/To kvůli tobě/
Každou noc
se nevzmůžu
na nic, než se ptát..
/To kvůli sobě../

Kvůli nám,
svět se mi zbořil..
A ty nic nevidíš..
Rozmýšlíš – nemám, mám?
Zatímco mně pád hrozil,
tys řekl: „Poletíš“..

Hádky a přetvářky
jsou zaváty
příkrovem ztrát..
Smích a narážky
jsou mým srdcem vzaty
jak ostnatý drát
/Obtočený kolem dokola../

Tak pověz něco,
já to tak přece nechtěla..
Tak se aspoň otoč..
Tak řekni už něco!
-Já už tolikrát padala!
Já ti už řekla proč..
/Nechci tam znovu../

Asi tě skutečně
miluju..
Tak pověz mi konečně,
že dávno už
nežiju..
Autor Adie.80, 16.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: janewe, Psavec, Petbab, Solitary Angel, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň čtu duší

17.04.2008 11:12:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí