Tři hodiny ráno ...

Tři hodiny ráno ...

Anotace: Všem moc moc lásky posílám - já se tu bolestí "svírám" - ale ráda vás mám moc - proto bojuji, nepřipouštím si bezmoc ...

Jsou tři hodiny ráno,
proč je mi tolik bolesti dáno?
Chci chvilenku spát,
odpočinout tělo, mít sebe rád ... (a)

Mami, tati ... proč vás nemám,
jsem sama a sotva dýchám.
Stékají mi stále slzy,
jak mě to vše mrzí.

Píši verše, vím, že nic moc,
ale když člověk vidí jen bezmoc?
Omlouvám se, že jak troska tu jsem,
dávám vám raději své sbohem ...

(Nikdy nezapomenu na vás ...
jste mi vícem než "pomyslná" rodina ...)
Autor toužím.jít.dál, 18.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou v tom bolestné události života, tak se omlouvám za formu ...

22.04.2008 09:05:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí