Vracím se

Vracím se

Anotace: ...

Vracím se
Překrucuju
Nejde vydržet svítání
Ani se zavřenými víčky
I kdyby to bylo pořád stejné
Nechci se ptát
Nechci nikomu odpovídat
Na to co jsem měla není pohled
V nikdy
Nikdy tak jak se vidí
Nejsem v tom
A nejsem tady
Nevěřím vám

A jen proto budu utíkat
Autor DIDADA, 18.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí