Viděl jsem...

Viděl jsem...

Viděl jsem, jak se blížíš,
ani nevíš jak mě děsíš.
Srdce se mi zase moc rozbušilo,
v tu chvíli by mě nic neutěšilo.

Odvrátila jsi ode mě tvář svou,
chápu tě, však já taky odvrátil tu mou.
Cítil jsem, že odvracíš se nenávistí,
to já odvracím se jenom bolestí.

Ve chvíli, kdys mě míjela
tak dívná nálada mě svíjela.
Tak blízko mě jsi opět byla,
přitom nikdy dál jsi být nemohla.

Pak třásl jsem se ještě pěknou chvíli,
to jak mnou pocity zase projeli.

Nějak to dál nezvládám,
nyní když bez tebe žít mám.

Jsem zkurveně sám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, elevan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalá

28.02.2009 16:55:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí