Pryč!

Pryč!

Anotace: ..dnešní zážitky.. a mohl to být tak skvělej den.. Tolik jsem chtěla pryč.. A přesto tam zůstat.. S Tebou..

Přála bych si
umět psát..
Vyjádřit své pocity
pouhými slovy..

Co jsou to slova?!

A přála bych si
umět lhát
a utéct z temnoty
před tvými úsměvy..

Tak proč se tak chováš?!

Narážky, hádky..
Každý den..
A já do nich patřím,
i když nechci..

Víš, já jen..

Dávno nevěřím na pohádky,
je to jen přeludový sen,
co když se vytratí, spatřím,
že uvízla jsem v kleci..

A nemůžu ven..

Tak pomoz mi, když se topím
v zajetí snění
o naší budoucnosti,
která nikdy nebude

A natahuji k tobě ruku..

Svůj pohled před tvým klopím,
když do srdce mě raní
tvá slova, plná hrubosti
a mé srdce míří do tichého boje..

Vstříc neviditelnému pluku..

Jak to jen dopadne,
kdo to ví?!
Já nevím, prostě se v tobě nevyznám
i když bych tolik chtěla říct, že ano..

Věř mi..

Kdy má duše konečně padne
a poletí vstříc hlubinám předpeklí?
Brzy, už brzy, to vám tady a teď přísahám,
stejně mi to bylo dávno již dáno..

Já to vím..
Autor Adie.80, 18.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Pišák, Simísek, Psavec, Petbab, janewe, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň, pramení to přímo z duše. Stálo by za to sehnat nakladatele.

22.05.2008 23:14:00 | Busman

Smuténková a přesto Tvá...

20.04.2008 14:01:00 | Pišák

po půlnoci čtena Tvá báseň někde poblíž Krakowa.. s myšlenkama jedu dál do noci

19.04.2008 00:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí