Zpověď

Zpověď

Anotace: Honzovi-dík,že si mě umožnil se vypovídat a podržel mě,když sem měla pocit,že mě všichni zradili...A Janičko,omlouvám se,tenkrát to byl jen blbej den.Teď už vím,že mám i tebe a můžu se o tebe taky opřít!

Ty víš o mě snad už vše
co prozradit se dalo,
já vím hodně o tobě,
však stále je mi to málo.
Taky neumím své srdce otevřít
-chráním si tajemství i city,
ale potřebovala jsem se svěřit
a tak jsi pomohl mi ty.
Natolik nevěřím nikomu jinému,
proto jsem vše řekla jen tobě samému.
Děkuji za slova a tom,že mi věříš,
stále tu je ale něco,co ještě nevíš.
Nevíš nic o citech,co chovám k tobě,
doufám však,že odejdou v nejbližší době.
Vidím totiž,že jsem zkrátka,
pro tebe jen kamarádka.
Ale občas vidím víc,
jenže ty nic nechceš říct.
Proto pořád strach mám,
že to byl jen očí klam.
Bojím se bojím,co dál teď bude,
vidím tě a slyším totiž fakt všude.
A tak prosím svěř se mi-co se děje v tobě?
Pomůžeš nám oběma,nejenom sám sobě.
Autor kleopatra.sedma, 19.04.2008
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, vodnař, jaňa, Psavec, Lylča, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidis, ja ti to rikam taky... ale ta basnicka je fakt smutna

20.04.2008 19:28:00 | jaňa

Krásné a smutné... líbí se mi, jak jsi to všechno dokázala sepsat... Tak mu to zkrátka řekni... možná budeš příjemně překvapená:)

19.04.2008 15:41:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí