Proč se ještě snažit?

Proč se ještě snažit?

Anotace: a o co vlastně/asi dost smutná báseň

Proč se ještě sanžit, když lásku žádnou nemám?
Proč se tu marnotratně plahočit, když musím žít sám?
Proč dýchat, když zbytečností se mi to zdá?
Proč kařdý den vstát, když mě nikdo rád nemá?

A tak láhev vína, co mě nezachrání,
otevřel jsem zase a vnořil se do ní.

Jak nešťastný a zbytečný je život můj,
proč, když chtěl jsem být jenom tvůj.

A stejně k tobě pořád tolik cítím,
a další slzy roním!
Jak mám takhle žít dál,
nemám důvod, mám jen žal.

Já v tobě měl celý svět,
nyní můžu jen šťastným závidět.
Nevím jak bez lásky žít,
to není život, radši umřít!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 19.04.2008
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Baldeus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemyslím si, ale jinak hezky napsané...*:)

01.05.2011 09:32:00 | PIPSQUEAK

ano, máš před sebou ještě spousty lásek.. nesmutni..

28.02.2009 17:01:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí